Hotel Fiesta Sicilia Resort

Projecte de Reforma de l’Hotel Festa Sicília a Campofelice di Roccella, Sicília. 2016. Sup. Const. 30.000m2.

Projecte de renovació de les instal·lacions hoteleres del Fiesta Sicília Resort en l'àrea turística de Campofelice di Roccella a Sicília. L'actuació entra dins de la dinàmica de transformació de velles instal·lacions hoteleres en cerca de l'excel·lència turística del grup Palladium Hotel Group. Es reforma integralment la totalitat dels edificis i dels espais exteriors. Prenent com a base el disseny d'un Masterplan s'estableix un disseny paisatgístic amable i ric en contrastos de vegetació (plantes autòctones, ornamentals, tropicals, aromàtiques, etc) de topografia (talussos, vessants, plataformes, etc.) d'espais (xarxa de camins, meetings points, piscines, pèrgoles, etc), i de paviments (paviments mixtos, tous, de pedra, de fusta sintètica, etc)
Les façanes dels edificis es transformen superposant elements lleugers, a manera de pèrgoles o brises soleils, sobre l'original de formigó vist. Potenciant el caràcter d'estada exterior de les habitacions, així com suavitzant i alleugerint el dur caràcter original dels edificis.

La fluïdesa espacial, la transparència visual i el control de la llum natural componen el disseny dels espais interiors, al qual s'afegeix un decoració i ambientació contemporània i sofisticada, i amb picades d'ullet al context mediterrani i històric de Sicília.