Casa Ca Na Ventura

Rehabilitació d’Habitatge Unifamiliar Aïllat a Ses Torres, Santa Eulària des Riu, Eivissa 2013. Sup const. 112m2

Reforma d'antic habitatge aïllat consistent a buidar el seu interior, respectant la seva estructura de murs de pedra. Es projecten un conjunt de nous espais interiors respectant la tipologia de partida, construïts amb estructura i fusteries de fusta de pi i acabats de pedra calcària, arrebossats de calç, formigó encanyat vist i acer Corten en contrast amb l'acer inoxidable de la cuina com a contrapunt estètic a la càlida i natural actuació.
Es resol un programa familiar molt específic. Un exercici exhaustiu de control i estudi al detall dels usos, la mesura adequada dels espais, la llum necessària, els materials idonis i les preexistències. Perseguint idear el millor refugi mediterrani possible per al seu gaudi durant les quatre estacions de l'any, tant a l'interior com en l'exterior de l'habitatge.