Restaurant Reart

Reforma de Local per a Restaurant, c/Castella 9, Eivissa 2017. Sup. Const. 146m2

Situat en el centre de la ciutat d'Eivissa, el nou restaurant es desenvolupa partint de l'estructura d'un petit edifici de planta baixa entre mitgeres que tenia ús de fusteria. Dos importants lluernaris en coberta i grans finestrals practicables en façana és la relació directa de l'espai principal interior amb l'exterior. Espai concebut com una gran sala diàfana on es fonen cuina i menjador. Com a idea principal acostar al màxim la cuina d'autor al comensal, introduint el procés d'elaboració com a part de l'experiència.

La proposta estètica és conseqüència d'unir les dues parts, la industrial de cuinar, amb l’ús d'acer negre i inoxidable, i la càlida i acolorida de gaudir menjant, amb l'ús de la fusta, el suro i un paviment de terratzo de tonalitats verdes que crea l'efecte d'una gran catifa vegetal.